Tolmácsolás

Konferencia tolmácsolásMagyar szlovák tolmácsolás Budapesten, szlovák magyar tolmács segít Önöknek hatékonyan komunikálni élőben vagy telefonon keresztül.

Hivatásos szlovák tolmács és fordító, magyar szlovák tolmácsolás, akár üzleti tárgyalásra készül, akár üzemlátogatásra, egyéb tárgyalásra vagy házasságkötésre, konferenciára készülnek. Hivatásos szlovák tolmács Budapesten segít Önöknek szót érteni, s hatékonyabbá teszi a kommunikációt, mintha mondjuk angolul tárgyalnának.

Mire van szükség a jó tolmácsoláshoz?

Általában minél több dokumentum áll a rendelkezésünkre a konferenciát, előadást illetően, annál jobban fel tudunk készülni. Tehát szükséges tudni, hogy miről fog szólni az előadás, bár tudjuk, hogy sokan improvizálnak és nem tudják előre átadni az anyagot emailben. Kérjük mondják el azt is, hány jelenlévővel számolnak, időben meddig tart az előadás, s hogy a tolmács hol fog helyet foglalni, az előadó mellett a pódiumon, vagy az első sorban, valahol a szélen?

Olcsó szlovák tolmács, tolmácsolás szlovák és számos más nyelven Budapesten és előzetes egyeztetés után az ország számos más városában, településén. Hivatalos szlovák tolmács, magyar szlovák nyelvek esetén nagy gyakorlattal rendelkező hivatásos tolmács segít Önnek Budapesten, részletekért hívjon minket most a 06 30 443 8082 számon!

Magyar szlovák tolmácsolás BudapestMagyar szlovák tolmács Budapest

A magyar szlovák tolmács mindkét nyelvet kitünően ismeri és hivatásos formában végzi a tolmács szakmát, vagyis hivatalos tolmács igazolvánnyal rendelkezik. Az áraink a budapesti tolmácsolásra érvényesek, Pest megyében kisebb utazási költséggel kell számolni, vidéken viszont jelentősebb az utazási díj, részletekért érdeklődjön telefonon.

Hol vállalunk szlovák tolmácsolást?

A szlovák tolmácsolásra lehetőség van Budapesten, Pest megye egész területén, Magyarországon vagy külföldön, ami általában Szlovákiát szokta jelenteni. Szlovákiai üzleti út esetén is szívesen elkísérjük Önöket, a szlovák tolmács sok mindenben a segítségére lehet, és segít szót érteni a másik nemzettel.

Mivel Szlovákiában sem mindenki beszél még angolul vagy németül ezért érdemes szlovák nyelven tárgyalni, ami kizárja a félreértések lehetőségét. A magyar szlovák tolmácsolás mellett vállalunk tolmácsolást a következő nyelveken:

  • magyar-angol tolmácsolás
  • magyar-német tolmácsolás
  • magyar-francia tolmácsolás
  • angol-szlovák tolmácsolás
  • spanyol-szlovák tolmácsolás
  • magyar spanyol tolmácsolás

Részletekért hívjon a 06 30 443 8082 számon!